Behangen

Behangen:

Behang komt in diverse soorten en iedere soort met ontelbare prints.

Papierbehang:

Het behang op een papieren ondergrond is verrreweg de meest oude soort en meest gebruikte tot nu toe. Meestal heeft deze soort een vinyl toplaag waardoor het gemakkelijk afneembaar is. Let er bij het kopen op dat iedere rol het zelfde kleurbad-nummer heeft, hierdoor voorkomt u kleurverschil. Houdt u er rekening mee dat wanneer uw behang-keuze een patroon heeft, u meer versnijdt en dus meer gebruikt.

Fotobehang:

Brengt een bijzonder effect in uw ka20130924_142728mer. De foto is vaak zo levensecht dat het bijvoorbeeld lijkt alsof uw bed in het bos staat (zie ook foto’s)  of u zit elke dag aan het strand.

IMG-20130924-WA0001                                  IMG_0279

Glasvezel/ -vlies behang:

Zoals de naam al aangeeft dit behang bestaat uit glasvezels die in elkaar geweven zijn. Daardoor  is het erg sterk. Na uitharden van de lijm is uw muur versterkt èn beschermd tegen stoten en krassen.

De belangrijkste kenmerken van glasvezelbehang zijn:

  • stootvast
  • naadloos
  • bestand tegen borstelen
  • bestand tegen reinigingsmiddelen

Het lage 9% btw tarief is hier van toepassing indien uw woning ouder is dan 2 jaar. (zie ook pagina : het 9% btw tarief).

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om aan de hand van uw wensen/ plannen de situatie door te nemen en een prijs-opgave te doen .

Laat mij uw rechterhanden zijn!!
Dan bent u verzekerd van vakwerk, service en garantie.

Uw rechterhanden voor elke klus